Arpa Nappula https://arpanappula.com Erilaisia kilpailuja internetissä Thu, 13 Jun 2024 12:29:20 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Rankalauta voi auttaa pelastettavan siirtämisessä https://arpanappula.com/rankalauta-voi-auttaa-pelastettavan-siirtamisessa/ Mon, 27 May 2024 05:00:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=154 Monet toivovat itselleen hyvää arpaonnea, mutta joskus käy huono tuuri ja kohdalle sattuukin uuden auton tai rahaisan arpapotin sijaan onnettomuus. Tällaisissa tilanteissa kullanarvoisia voivat olla esimerkiksi ensiaputaidot.

Monelle voi olla ensisiteiden, kiristyssiteiden ja kantositeiden kaltaiset tarvikkeet tuttuja ensiapukursseilta, mutta myös yleissivistävä ymmärrys pelastajien käyttämistä muista välineistä tuskin on haitaksi. Esimerkiksi pelastajien joskus käyttämä väline, rankalauta.

Osana pelastusta

Rankalauta on potilaan siirtämiseen tarkoitettu lauta, jonka tarkoituksena on auttaa potilaan siirtämisessä, jos esimerkiksi epäillään vammaa. Tällaisia rankalauta voi ostaa verkosta tuotteita on saatavilla erikseen lapsille ja aikuisille tarkoitettuina malleina. Esimerkiksi sivustolla Ensiaputarvike.fi on saatavilla valikoima erilaisia malleja, värejä ja rankalautapaketteja.

Rankalaudoista on saatavilla erilaisia vaihtoehtoja, ja esimerkiksi tätä rankalautaa, voidaan kuvauksen mukaan käyttää myös vesipelastuksessa, kallio- tai vuoriolosuhteissa, sekä teillä tai kotona. Kyseistä rankalautaa kerrotaan myös voivan käyttää röntgenissä, magneettikuvauksissa, sekä tietokonetomografiassa. Rankalautoja on saatavilla myös lateksittomina, korotetuilla ja extra-isoilla kädensijoilla, jotka voivat tehdä sen käyttämisestä helpompaa.

Tieto voi vähentää tuskaa

On varmaankin kohtuullista todeta, että mitä hätäensiaputaitoihin tai pelastustilanteisiin muuten tulee, ei ole haitaksi lisätä omaa ymmärrystään. Erilaisilla kursseilla voi lisätä tietämystään tai vaikka vain palauttaa mieleen jo opittuja asioita. Verkkokaupan Ensiaputarvike.fi valikoimasta löytyy ensiaputarvikkeita niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin ja he tarvittaessa auttavat asiakkaita oikean tuotteen valitsemisessa.

]]>
Uutta ilmettä illallispöytään tai peli-illan iloksi https://arpanappula.com/uutta-ilmetta-illallispoytaan-tai-peli-illan-iloksi/ Wed, 07 Feb 2024 03:00:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=150 Toisinaan on mukava heittää arjen kiireet hetkeksi syrjään. Silloin on varsin hyvä ajatus kutsua ystävät koolle, syödä hyvää ruokaa, pelata lautapelejä sekä viettää laatuaikaa läheistensä kanssa. Onnistuneet illalliskutsut koostuvat pääsääntöisesti kolmesta eri päätekijästä; kutsujen yleisestä ilmapiiristä, tarjoiltavista sekä visuaalisesta toteutuksesta. Nappaa tästä vinkit onnistuneeseen kattaukseen.

Mistä lähteä liikkeelle kattauksen suunnittelussa?

Illanistujaisia suunnitellessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa laseja on muutamaakin eri sarjaa, eikä teräviä veitsiä tahdo riittää kaikille vieraille. Lautasiakin esiintyy pöydässä useaa eri väriä. Kaikki kaapit on koluttu läpi sopivaa pöytäliinaa etsiessä, mutta mistään ei tahdo löytyä.

Edeltävän kaltaisen tilanteen sattuessa apuun rientää Fyrklövern, jonka valikoimista löydät runsaasti erilaisia astiastoja ja mallistoja, joilla loihdit illanistujaisiisi täysin uniikin tunnelman. Kauniin astiaston voit täydentää esimerkiksi upealla Scallopin messinkisellä kynttilänjalalla ja laadukkaalla skandinaavista muotoilua edustavalla Breath of Nature -pöytäliinalla.

Arkeen ja juhlaan

Monet Fyrklövernin astiakokonaisuuksista ovat täysin käyttökelpoisia niin arjessa kuin juhlassa. Fyrklövern tarjoaa juhlallisten astiastojen ja mallistojen lisäksi myös arkisempia mallistoja, jotka sopivat hillitympään illanviettoon tai aivan tavalliseen arkiruokailuun.

Esimerkkinä mainittakoon Nordic Dawn -astiasto, joka on suunniteltu kunnianosoituksena pohjoismaiselle luonnolle. Tämä astiastojen kameleontti ottaa oman paikkansa vaivattomasti niin aamupalapöydässä kuin illalliskutsujen silmänkääntäjänä. Yhteenvetona voidaan siis todeta, että Fyrklövernistä löydät taatusti etsimäsi, olit sitten järjestämässä isot sukujuhlat tai etsimässä itsellesi uutta kahvikuppia aamukahvia varten.

]]>
Vakava sydämenpysähdys vaatii nopeaa ensiapua https://arpanappula.com/vakava-sydamenpysahdys-vaatii-nopeaa-ensiapua/ Thu, 14 Sep 2023 03:00:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=146 Sydämenpysähdys on vakava tila, jossa potilas tarvitsee nopeaa reagointia ja hoitoa. Jokainen sekunti on elintärkeä, jolloin potilaan on saatava mahdollisimman pian hätäensiapua ja elvytystä. Aina sydämenpysähdyksen saaneen potilaan kohdatessa tulee soittaa hätänumeroon ja hälyttää paikalle apua. Sydämenpysähdykseen voi olla useita eri syitä, mutta tavallisimmin kyseessä on kammioperäinen rytmihäiriö. Tila on hengenvaarallinen.

Hätäensiapukurssista on paljon hyötyä

Hätäensiapu on äärimmäisen hyödyllinen ja tärkeä taito omata, sillä se voi pelastaa ihmishenkiä. Hätäensiapukursseille pääsee osallistumaan helposti ja niitä tarjoaa monet järjestöt. Ensiaputaitoja on hyvä aika ajoin myös kerrata, kuten esimerkiksi elvytyksen vaiheita. Ensiavun antamisen tarve voi tulla vastaan hyvinkin yllättäen, jolloin siihen on hyvä osata varautua monilla tavoin.

Ensiapukursseja on olemassa paljon erilaisia ja koulutuksia järjestetään usein. Niihin voi osallistua yksin tai esimerkiksi ystävien tai vaikka työporukan kanssa.

Ensiaputarvikkeet tulee löytyä työpaikaltakin

Defibrillaattori eli sydämenkäynnistäjä on laite, jota maallikkokin osaa käyttää. Niitä tulisi löytyä julkisilta paikoilta, sekä myös esimerkiksi työpaikoita. Myös muut tarvikkeet, kuten esimerkiksi ensiapulaukut, tulisi olla osana turvallista työympäristöä. Kattavan valikoiman erilaisia ensiaputarvikkeita löydät osoitteesta ensiaputarvike.fi.

Ensiaputarvikkeiden olemassaolo sekä niiden oikeanlainen käyttö on erittäin tärkeää onnettomuuden tai muun äkillisen tilanteen sattuessa. Sydämenpysähdyksen saaneen potilaan ennuste on huomattavasti parempi, kun oikeanlainen ensiapu ja mahdollinen elvytys on osattu suorittaa mallikkaasti.

]]>
Hanki lapsille uusi peli ‒ ja suojele pelilaitetta https://arpanappula.com/hanki-lapsille-uusi-peli-ja-suojele-pelilaitetta/ Wed, 03 May 2023 05:00:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=144 Käsi pystyyn, kenellä nuorella tai aikuisella ei komeile tällä hetkellä ranteessaan jonkintasoinen aktiiviranneke eli älykello ja taskussa lymyile korkealaatuinen älypuhelin.

Valtaosalla kotona odottaa käyttäjäänsä kannettava tietokone, tabletti ja ehkä useammat AirPodsit. Ei siis ole ihme, että suurin osa jo päiväkoti-ikäisistä lapsista omistaa puhelimen, älykellon, lapsia varten räätälöidyn tabletin ja erilaisia Bluetooth-laitteita.

Mobiilipelien kehitys on hurjaa

Älylaitteet eivät ole nykypäivänä toisistaan erillisiä laitteita, vaan ne niin sanotusti keskustelevat keskenään ja esimerkiksi samoja pelejä on mahdollista pelata laitteesta riippumatta samoilla tunnuksilla. Kun hankkii lapsille uuden pelin johonkin laitteeseen, riittää yleensä kertahankinta.

Mobiilipelit ovat kehittyneet viime vuosina ennätysvauhtia, ja pelinvalmistajat ovat ottaneet pelien kehittämisen vakavasti. Mobiilipelien kysyntä on kasvanut viime vuosina niin paljon, että pelinvalmistajilla on ollut hankaluuksia saada pelejä markkinoille tarjonnan vastaamaan kysyntään.

Suojele pelilaitteita tehokkaasti

Markkinarakoa ja kysyntää erilaisille laitteille ja peleille on varsinkin lasten keskuudessa. He ovat valveutuneempia tekniikan kehityksessä kuin kukaan muu, koska he ovat täysin kasvaneet tekniikan parissa. Mutta ennen kuin annat lapsille uuden laitteen ja pelejä sen mukana, piipahda ostoksilla hankkimassa tarvittavat lisä- ja suojavarusteet pelikoneiden suojaksi.

Shoppaile tässä kaupassa markkinoiden laadukkaimmat ja edullisimmat lisä- ja suojavarusteet. Huolehdi myös pelejä ostaessasi, että lasten käyttämissä laitteissa on voimassa oleva digiturva ja maksutunnukset eivät ole lasten saatavilla. Pelien sisään on rakennettu paljon ostettavia lisäpalveluita, joten digiturvallisuus kuntoon, kun hankit lapsille uuden pelin.

]]>
Uudet lasit illalliskutsuille https://arpanappula.com/uudet-lasit-illalliskutsuille/ Fri, 28 Apr 2023 05:30:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=142 Oletko järjestämässä illalliskutsuja tärkeille vieraille ja kaipaisit jotain pientä piristystä kattaukseesi? Nopea ratkaisu ilmeen muuttamiseksi on lasien uusiminen. Laseja löytyy moniin käyttötarkoituksiin, monissa eri kokoluokissa, väreissä ja materiaaleissa.

Joissakin laseissa on jopa koristeita, kuten käsinmaalatut aitoa 24 K kultaa olevat reunukset. Valitse sinulle parhaiten sopiva lasi tyyppi tarpeesi mukaan. Tarjoatko puna- tai valkoviiniä? Molemmille näistä juomista löytyy niille parhaiten sopivat lasivaihtoehdot. Juhlalliseen tilaisuuteen sopivat kauniit kristallilasit.

Lasit tunnelmanluojina

Erilaiset lasit toimivat tilaisuuksissa tunnelman luojina. Kauniit lasit viimeistelevät kattauksesi. Ne tuovat miellyttävän tunnelman illallispöytään ja toimivat katseen vangitsijoina. Eri värisillä laseilla tuot vuodenajat ruokapöytääsi. Lämmin ruskeanharmaa lasi luo tunteen syksyisestä aamusta myös illalliselle. Uniikit koristeet laseissa herättävät myös muistoja menneisyydestä. Olutlasissa seikkaileva tonttu voi tuoda juojan mieleen juuri sen ihanan lapsuuden joulumuiston. Yksityiskohtaiset lasivalinnat voivat myös herättää keskustelua illallispöydässä. Mistä voin itsekin hankkia tällaisen? Miten hoksasit hyödyntää kattauksessasi juuri tämän kaltaisia laseja?

Valitse lasi käyttötarkoituksesi mukaan

Oikein valittu lasi tuo juoman maun parhaiten esille. Punaviinilasin tulisi aina olla suurempi tilavuudeltaan kuin valkoviinilasin. Jotta punaviini voi luovuttaa arominsa, se tarvitsee happea ja tilaa. Kuohuviinilasiksi kannattaa taas valita kapea ja pitkä lasi, sillä kuplat säilyvät pidempään tämän mallisessa lasissa. Olutlasia valitessa kannattaa huomioida, että suuaukoltaan laakeat lasit päästävät tuoksut haihtumaan nopeasti. Pyöreäpohjainen, suuaukoltaan tulppaanin mallinen lasi siis toimii oluen kanssa parhaiten. Löydä oma lasisi ja tee verkko-ostos täältä tehdä verkkoostos.

]]>
Istu mukavasti kun pelaat tietokoneella https://arpanappula.com/istu-mukavasti-kun-pelaat-tietokoneella/ Mon, 10 Apr 2023 03:00:00 +0000 https://arpanappula.com/?p=140

Tietokonepelaaminen on yleistynyt hyvin paljon, ja yhä useampi pelaa erilaisia pelejä koneella vapaa-ajallaan. Kuitenkin tietokoneella pelaamisessa on otettava huomion myös hyvä ergonomia. Istumalla mukavasti ja tukevasti, pelaaminen on ergonomisempaa ja esimerkiksi selkäkivut eivät ole yhtä yleisiä.

Tietokoneella pelaaminen parantaa hyvinvointia

Monen mielestä pelaaminen on aivan turhaa, ja se ei tuota mitään järkevää. Kuitenkin esimerkiksi Yle uutisoi, kuinka tietokoneella pelaaminen myös lisää nuorten hyvinvointia. Pelaamisessa on hyvin paljon potentiaalia. Esimerkiksi yhteydenpito ystäviin voi olla monelle päivittäistä pelaamisen ansiosta. Jos pelaaminen on päivittäistä, kannattaa ergonomiaan kiinnittää vielä enemmän huomiota. Pelaamiseen on kuitenkin olemassa myös tukea, jos tuntuu, että pelaaminen on ristäytynyt käsistä.

Miten huolehtia peliergonomiasta?

Peliergonomian ylläpitämiseen on tarjolla erilaisia tarvikkeita. Tuoli on varmasti niistä tärkein. Tutustu ja katso hyvä valikoima netistä ja etsi itsellesi sopivat tarvikkeet pelaamiseen.

Liika istuminen ei ole hyväksi, vaikka istuminen muuten voikin toimia palauttavana toimintana. Terveyshaittoina voi olla esimerkiksi nivelten jäykkyys, aineenvaihdunnan heikkeneminen ja pitkäaikaissairauksien riskin lisääntyminen. Hyvällä peliergonomialla voit kuitenkin vaikuttaa näihin asioihin.

Jos peliasento on tuolissa ergonominen, ovat yläkehon lihakset rennossa asennossa. Rento asento mahdollistaa myös nopean reagointikyvyn pelaamisessa. Oikeanlainen peliasento vähentää myös rasitusvammojen syntymistä. Pistä siis oma pelipisteesi kuntoon: katso milaista tuolia tällä hetkellä käytät, onko sinulla hiirimattoa, kuinka korkea pöytäsi on, yltävätkö jalat maahan ja miltä peliasento ylipäätään tuntuu.

]]>
Blackjack vai ruletti? https://arpanappula.com/blackjack-vai-ruletti/ Fri, 12 Apr 2019 14:35:33 +0000 https://arpanappula.com/?p=115 Usein ihmiset kasinolle mennessään ovat kiinnostuneita pöytäpeleistä, mutta eivät osaa pelata niitä. Korttipeleissä on pelaajan taidoilla suuri merkitys, ja niiden saloihin onkin hyvä perehtyä. Blackjack ja ruletti ovat molemmat suosittuja pöytäpelejä, ja niiden perusasiat on hyvä opetella ennen kasinolle menemistä. Blackjack on osaltaan taitoa ja tuuria, mutta ruletti perustuu täysin tuuriin. Kumman siis valitsen?

Ovatko ruletti ja blackjack riippuvaisia tuurista?

Ruletti on täysin riippuvainen tuurista, eikä aikaisemmin tehdyillä panoksilla ole vaikutusta lopputulokseen. Jokainen rulettipyörän pyöräytys on itsenäinen tapahtuma, eli marmorikuula voi tippua mihin tahansa numeroon. Kuula voi periaatteessa tippua samalle numerolle vaikka 10 kertaa, mutta vaikka tämä on periaatteessa mahdollista, on se epätodennäköistä. Kaksi peräkkäistä samaa numeroa on kuitenkin joskus nähty tapahtuma.Blackjack ei ole niin paljoa tuurista riippuvainen. Siinä nimittäin aikaisemmin jaetut kortit vaikuttavat tuleviin kortteihin, ja näin kuuluisat korttienlaskijat ovat tienanneet: laskemalla aikaisempia kortteja. Korttien laskeminen ei nettikasinoiden live-peleissä onnistu, sillä uusi pakka sekoitetaan ennen edellisen loppumista. Basic strategy -taulukko auttaa tekemään päätöksiä pelattaessa, sillä siitä näkee, milloin ottaa kortti ja milloin jäädä.

Ruletin ja blackjackin strategiat

Perinteiset pelit tarjoavat lukuisia strategioita, joita harjaantunut pelaaja voi käyttää hyväkseen. Ruletissa strategioita on moniakin erilaisia, eräs niistä on Martingale. Martingale tarkoittaa yleensä yhdelle värille panostamista, ja kun hävitään, tuplataan aina edellinen panos. Näin voitto tuo alkuperäisen summan tuplana takaisin. Martingale toimii kuitenkin vain harvoin, eikä rulettiin ole olemassa pitkällä aikavälillä toimivaa strategiaa.Blackjackin strategiat riippuvat pelaajasta itsestään, eli siitä, kuinka kokenut pelaaja on. Kuten aikaisemmin mainittiin, blackjackiin on olemassa taulukko, josta on apua pelin kulussa. Taulukosta on apua pelistrategian valinnassa käsi kädeltä, ja siitä on hyötyä sekä kivijalka- että nettikasinoilla. Aina on hyvä myös tarkistaa käytössä olevat säännöt, sillä ne vaihtelevat hieman blackjack-pöydästä toiseen.

Kumman siis valitsen?

Molemmissa peleissä, blackjackissa ja ruletissa, on omat hyvät puolensa. Ruletti sopii enemmän tuurista pitäville pelureille, sillä se perustuu täysin satunnaiseen tapahtumaan. Blackjack sopii korttipeleistä pitäville ja sellaisille pelaajille, joilla on kärsivällisyyttä katsoa pelin kulkua ja opetella pelaamaan itse peliä. Molemmissa peleissä on oma viehätyksensä ja jännityksensä, ja niitä molempia kannattaa kokeilla.

]]>
Erilaiset pokerivariaatiot https://arpanappula.com/erilaiset-pokerivariaatiot/ Sun, 16 Dec 2018 12:37:34 +0000 https://arpanappula.com/?p=105 Pokeri on yksi maailman suosituimmista rahapeleistä. Tutustu artikkelissamme muutamaan tunnetuimaan pokerivariaatioon.

Texas Hold’em

Texas Hold’em on pokerivariaatioiden kuningas. Se on ylivoimaisesti suosituin peli nettikasinoilla ja yleisin myös live-pelaajien keskuudessa. Texas Hold’em on helppo oppia, ja sen tuntevat kaikki pokerinpelaajat. Tähän versioon yhdistyy kaikki, mikä tekee pokerista suositun: jännittävyys, taktikointi ja helppous. Se on lunastanut paikkansa turnausten suosikkina, ja kyseinen versio on noussut myös harjoittelualustojen kärkeen.Pelissä jokaiselle jaetaan kaksi korttia, niin etteivät muut näe niitä. Sen jälkeen pöytään jaetaan vielä kolmesti kortit, ja korttien jakojen välissä suoritetaan panostuskierroksia. Jokaisella on mahdollisuus pysyä pelissä maksamalla, luovuttaa lopettamalla tai nostaa panoksia. Pelin tavoite on koota omista käsikorteista ja pöytään ladatuista korteista viiden kortin paras käsi. Voittaja korjaa tietenkin potin, eikä voittaja ole aina parhaat kortit omaava. Pokerihain tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu bluffauksen taito, jonka avulla muut pelaajat on mahdollista pelottaa pois itsevarmuudella, vaikka kortit kertoisivat jotain ihan muuta.

Omaha

Omaha on pokerimaailman kakkonen, ja toisten mielestä se peittoaa Texas Hold’emin. Se on jäänyt suosiossaan hieman jälkeen ehkä aavistuksen monimutkaisemman sääntöviidakon vuoksi. Toisekseen Omahasta on olemassa useampia versioita, joten pelaajat eivät aina ole yhtämielisiä valitun version suhteen. Omaha on kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, ja osa pelaajista vannoo sen nimeen. Omahassa jaetaan aina pelaajille neljä korttia, ja pelaajan tulee käyttää käden muodostamiseen niistä kaksi. Omahasta on erilaisia versioita, jotka vaihtelevat panostusten mukaan ja yksi suosituimmista on nykyisin Omaha Hi-Lo, jossa pelataan parasta ja huonointa kättä.

Jacks or Better

Suosituimpien videopokerien joukkoon kuuluu ehdottomasti Jack or Better, josta on olemassa erilaisia versioita. Pelin säännöt opitaan helposti, ja se onkin suosittu ensikosketus monille kasinolle saapuville uusille pelaajille. Pelaaja saa käteensä viisi korttia, joista on mahdollista vaihtaa 0—5 korttia, ja tämän jälkeen katsotaan käden arvo ja pelaajalle maksetaan voitot. Voittoa voi useimmiten yrittää tuplata, ja palautusprosentti pelissä on verrattain korkea.

]]>
Suomalaiset netticasinot vuonna 2018 https://arpanappula.com/suomalaiset-netticasinot-vuonna-2018/ Tue, 27 Mar 2018 14:22:37 +0000 https://arpanappula.com/?p=95 Netticasinot ovat kasvattaneet suosiotaan suomalaisten keskuudessa huikeasti viime vuosien aikana, ja suosio vain kasvaa kasvamistaan. Vuosi 2018 on vasta alkamassa, mutta voimme jo ennustaa tiettyjä trendejä, jotka tullaan näkemään vuonna 2018 suomalaisilla ja suomenkielisillä netticasinoilla.Suomalaiset netticasinot ovat casinoita, jotka ovat suomalaisten luomia ja ylläpitämiä. Suomalaiset netticasinot ovat sitä casinomaailman lähituotantoa. Yleensä niiden netticasinoiden lisenssit ovat kuitenkin esimerkiksi Maltalla, tuolla casinoiden jättiläisellä, joka takaa kaikille pelaajille verovapaat voitot sekä reilua pelaamista koko rahan edestä. Suomalaisilla netticasinoilla pelikieleksi voi yleensä valita tietysti suomen, mutta myös ruotsin ja toisinaan norjan sekä englannin, jotta casino voisi palvella myös muita pohjoismaalaisia sekä niihin muista maista muuttaneita pelaajia. Täysin suomalaiset casinot tunnistaa yleensä niiden supisuomalaisesta nimestä, josta ei voi erehtyä. Jos et ole vielä kovin tuttu suomalaisten casinoiden kanssa, on hyvä tietää, että netin aalloilla odottaa monta monituista, tutustumisen arvoista casinoa.Suomenkielinen casino ei kuitenkaan aina tarkoita, että casino olisi suomalaisomistuksessa. Suurin osa casinoista on kotoisin jostain muualta, mutta heidän sivunsa on käännetty myös suomeksi. Lähes kaikki suomeksi käännetyt casinot ovat turvallisia pelipaikkoja, ja niiden lisenssit ovat yleensä myös aiemmin mainitulla Maltalla, mutta myös Iso-Britanniassa, Gibraltarilla tai Curacaolla, jotka ovat turvallisia lisenssimaita. Suomenkielisten ja suomalaisten casinoiden välillä on siis vain tekninen ero, mutta se on hyvä nostaa esiin, jotta jokainen tietää, että kaikki suomenkieliset casinot eivät ole suomalaisia.Suomalaiset netticasinot tulevat vuonna 2018 mitä luultavimmin seuraamaan muun maailman näyttämää suuntaa. Vielä ei ole nähty täysin suomalaista seikkailucasinoa, joten sen ilmestyminen vuonna 2018 on täysin mahdollista.Suuria bonussummia tullaan varmasti näkemään runsain määrin. Nykyään casinoilla on tapana tarjota jopa täysin älyttömältä kuulostavia tervetulobonuksia, sillä kilpailu netticasinoiden välillä on valtava. Tätä on odotettavissa myös suomalaisilta netticasinoilta. Muista aina tarkistaa bonuksien ehdot ennen niiden hyväksymistä, sillä muuten saatat jäädä täysin voitoitta.Suomalaisia casinopelejä tulee ulos vähän väliä, ja tämä tulee varmasti jatkumaan myös vuonna 2018. Suomalaiset pelit ovat aina olleet suomalaisten suosikkeja, sillä niissä tuntuu varma kotimaisuuden maku. Suomalaista jättipottipeliä ei vielä ole nähty, joten sellaistakin jäädään odottelemaan vuonna 2018.

]]>
Kuinka kasinoseikkailut toimivat? https://arpanappula.com/kuinka-kasinoseikkailut-toimivat/ Tue, 06 Jun 2017 08:25:38 +0000 https://arpanappula.com/?p=74 Useimmat nettikasinot tarjoavat asiakkailleen monenlaisia etuja liittymisvaiheessa, kuten esimerkiksi tervetulopaketteja ja talletusbonuksia. Casumolla on kuitenkin hihassaan hieman enemmän, sillä heillä pelaaminen on oikeastaan aina pieni seikkailu.

Perinteiset kolikkopelit

Casumolla on tarjolla suuri valikoima erilaisia kolikkopelejä, ja niitä löytyy aina yksinkertaisista, retro-tyyliin tehdyistä hedelmäpeleistä visuaalisesti todella näyttäviin videoslotteihin, joihin on lisätty myös paljon uudenlaisia toimintoja sekä muun muassa 3D-grafiikkaa.Tarjolla on tietysti myös suuria voittoja ja jackpoteja. Lisäksi perinteisten pöytäpelien kuten esimerkiksi Ruletin ja Blackjackin ystäville on tarjolla hieno valikoima erilaisia klassikkopelejä nettiversiona. Myöskään Bingoa, Kenoa ja muita perinteisiä pelejä ei ole unohdettu, vaan niitäkin on tarjolla laaja valikoima.Tässä nettikasinossa voi toki pelailla yksittäisiä pelejäkin ja kokeilla sattuuko voitto kohdalle esimerkiksi Starburstista (peli, joka löytyy lähes jokaisesta nettikasinosta) vai osuisiko kohdalle vaikkapa Mega Fortunen lähes 2 miljoonan euron jackpot?

Kolikkoralli – seikkailua nettikasinossa

Mutta Casumo haluaa tuoda kuitenkin pelaajilleen hieman enemmän jännitystä. Tämän johdosta asiakkaille tarjotaankin pieniä seikkailuja, joiden nimi on kolikkoralli. Ne ovat turnauksia, jotka käynnistyvät puolen tunnin välein. Kun turnaus on käynnistynyt, pelaaja yrittää kerätä mahdollisimman paljon voittoja, jotka voivat olla perinteisiä kolikkovoittoja, mutta yhtä hyvin jackpotejakin, ja kun turnaus on ohi, on aika katsoa, minkälaisen saaliin pelaaja on saanut.Casumo Kasino jakaa runsaasti tietoa erilaisista palkinnoista, joista pääpalkinto on peräti 1000 euron suuruinen. Kyseessä on pelaajille suunnattu pieni seikkailu pelien maailmassa, ja siihen voi lähteä mukaan aina silloin, kun kaipaa hieman ekstrajännitystä pelaamiseen. Kolikkorallissa huomioidaan kaikenlaiset ja kaikenkokoiset voitot, joten mukaan kannattaa aina lähteä.

Palkintojen arvonnat

Kolikkoralli-seikkailu huipentuu joka päivä klo 20 CET, kun osallistujien kesken jaetaan tuhannen euron suuruinen pääpalkinto, ja sen lisäksi jopa satoja erilaisia muita palkintoja. Casumo palkitsee pelaajansa siis ruhtinaallisesti maksamalla vielä lisää voittoja jo ennestään saatujen voittojen päälle.Seikkailut ovatkin saaneet yhä enemmän suosiota myös suomalaisten pelaajien keskuudessa ja Casumon maine sen kuin kasvaa kohisten.

]]>