Uudet lasit illalliskutsuille

By Mikel Mayer on Friday, April 28, 2023
Filled Under: Blogi

Oletko järjestämässä illalliskutsuja tärkeille vieraille ja kaipaisit jotain pientä piristystä kattaukseesi? Nopea ratkaisu ilmeen muuttamiseksi on lasien uusiminen. Laseja löytyy moniin käyttötarkoituksiin, monissa eri kokoluokissa, väreissä ja materiaaleissa.

Joissakin laseissa on jopa koristeita, kuten käsinmaalatut aitoa 24 K kultaa olevat reunukset. Valitse sinulle parhaiten sopiva lasi tyyppi tarpeesi mukaan. Tarjoatko puna- tai valkoviiniä? Molemmille näistä juomista löytyy niille parhaiten sopivat lasivaihtoehdot. Juhlalliseen tilaisuuteen sopivat kauniit kristallilasit.

Lasit tunnelmanluojina

Erilaiset lasit toimivat tilaisuuksissa tunnelman luojina. Kauniit lasit viimeistelevät kattauksesi. Ne tuovat miellyttävän tunnelman illallispöytään ja toimivat katseen vangitsijoina. Eri värisillä laseilla tuot vuodenajat ruokapöytääsi. Lämmin ruskeanharmaa lasi luo tunteen syksyisestä aamusta myös illalliselle. Uniikit koristeet laseissa herättävät myös muistoja menneisyydestä. Olutlasissa seikkaileva tonttu voi tuoda juojan mieleen juuri sen ihanan lapsuuden joulumuiston. Yksityiskohtaiset lasivalinnat voivat myös herättää keskustelua illallispöydässä. Mistä voin itsekin hankkia tällaisen? Miten hoksasit hyödyntää kattauksessasi juuri tämän kaltaisia laseja?

Valitse lasi käyttötarkoituksesi mukaan

Oikein valittu lasi tuo juoman maun parhaiten esille. Punaviinilasin tulisi aina olla suurempi tilavuudeltaan kuin valkoviinilasin. Jotta punaviini voi luovuttaa arominsa, se tarvitsee happea ja tilaa. Kuohuviinilasiksi kannattaa taas valita kapea ja pitkä lasi, sillä kuplat säilyvät pidempään tämän mallisessa lasissa. Olutlasia valitessa kannattaa huomioida, että suuaukoltaan laakeat lasit päästävät tuoksut haihtumaan nopeasti. Pyöreäpohjainen, suuaukoltaan tulppaanin mallinen lasi siis toimii oluen kanssa parhaiten. Löydä oma lasisi ja tee verkko-ostos täältä tehdä verkkoostos.