Uutta ilmettä illallispöytään tai peli-illan iloksi

By Mikel Mayer on Wednesday, February 7, 2024
Filled Under: Blogi

Toisinaan on mukava heittää arjen kiireet hetkeksi syrjään. Silloin on varsin hyvä ajatus kutsua ystävät koolle, syödä hyvää ruokaa, pelata lautapelejä sekä viettää laatuaikaa läheistensä kanssa. Onnistuneet illalliskutsut koostuvat pääsääntöisesti kolmesta eri päätekijästä; kutsujen yleisestä ilmapiiristä, tarjoiltavista sekä visuaalisesta toteutuksesta. Nappaa tästä vinkit onnistuneeseen kattaukseen.

Mistä lähteä liikkeelle kattauksen suunnittelussa?

Illanistujaisia suunnitellessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa laseja on muutamaakin eri sarjaa, eikä teräviä veitsiä tahdo riittää kaikille vieraille. Lautasiakin esiintyy pöydässä useaa eri väriä. Kaikki kaapit on koluttu läpi sopivaa pöytäliinaa etsiessä, mutta mistään ei tahdo löytyä.

Edeltävän kaltaisen tilanteen sattuessa apuun rientää Fyrklövern, jonka valikoimista löydät runsaasti erilaisia astiastoja ja mallistoja, joilla loihdit illanistujaisiisi täysin uniikin tunnelman. Kauniin astiaston voit täydentää esimerkiksi upealla Scallopin messinkisellä kynttilänjalalla ja laadukkaalla skandinaavista muotoilua edustavalla Breath of Nature -pöytäliinalla.

Arkeen ja juhlaan

Monet Fyrklövernin astiakokonaisuuksista ovat täysin käyttökelpoisia niin arjessa kuin juhlassa. Fyrklövern tarjoaa juhlallisten astiastojen ja mallistojen lisäksi myös arkisempia mallistoja, jotka sopivat hillitympään illanviettoon tai aivan tavalliseen arkiruokailuun.

Esimerkkinä mainittakoon Nordic Dawn -astiasto, joka on suunniteltu kunnianosoituksena pohjoismaiselle luonnolle. Tämä astiastojen kameleontti ottaa oman paikkansa vaivattomasti niin aamupalapöydässä kuin illalliskutsujen silmänkääntäjänä. Yhteenvetona voidaan siis todeta, että Fyrklövernistä löydät taatusti etsimäsi, olit sitten järjestämässä isot sukujuhlat tai etsimässä itsellesi uutta kahvikuppia aamukahvia varten.